Project

Als we in dit korte jaar trots mogen zijn is het deze vloer. Hier kan je echt je hart ophalen als parketteur zijnde. De meest klassieke vloer uit het assortiment parketvloeren, al zeggen wij het zelf.

In een schitterend pand (langs de Mauritskade in Den Haag), 120 m2 parketvloer gemaakt. De vloer is traditioneel gelegd. Over de bestaande vloeren (zand cement + houten vloeren) de ondervloeren gemaakt. 12 mm spaanplaat en 8mm eiken mozaieek ondervloeren. Hierop is het parket verlijmd en gespijkerd. Het is een eikenhouten parketvloer, in de sortering premier (zonder noesten/kwasten, een hoge kwaliteit), de dikte van het hout is 6.2mm. Het formaat van de visgraat is klassiek: 7.1x35.5cm. Rondom is er een dubbele randafwerking gemaakt; bies-band-bies-friezen. Hiermee kan je je onderscheiden. Het past precies in het pand, daar kijken wij ook altijd naar. De vloer is daarna geschuurd, gevoegd en voorzien van een hardwax olie in de kleur naturel. Deze geeft een mooie diepe kleur aan de eiken houten parketvloer.

In overleg met onze opdracht gever, mochten wij onze kunsten laten zien, in de gardarobe kast. Wij kregen hier carte-blanche. Hier hebben wij een zelf verzonnen patoon gemaakt. Zie voor verder onze foto's!


Specificaties

Locatie: Den Haag

Type vloer: parketvloeren