Parketleggen en stofferen

Parket leggen en stofferen

Parketvloeren, houten vloeren en laminaat vloeren leggen. Stofferen van kamers en trappen met tapijt, vinyl, PVC of marmoleum. Monteren van raamdecoraties zoals gordijnen, vitrage, shutters of lamellen. Het schuren, repareren en opnieuw afwerken van parketvloeren in olie of lak. Voor al deze grote en kleine klussen hebben we ervaren vakmensen in dienst. Onze vaste stoffeerders en parketleggers zorgen voor een perfecte uitvoering van elke project. Alles onder eigen beheer en uitvoering van Interieur Design Ton Magdelijns.

De kamer leeg maken

Lukt het niet om de kamer zelf leeg te halen? Geen probleem. Laat het ons weten. Wij verplaats de meubelen in overleg. Ook verwijderen we bestaande vloerbedekking en voeren deze af. Indien noodzakelijk brengen wij u in contact met de juiste mensen en bedrijven. Wij coördineren en stemmen de werkzaamheden met u af.

Ons netwerk van vakmensen

Schilderwerk, stucen, timmerwerk en verhuizen doen we niet. Gelukkig hebben we een groot netwerk van aannemers, stukadoors, schilders, verhuizers en timmerlieden. We brengen je in contact met onze collega’s. Ook hierbij geldt: meedenken, service en kwaliteit staan voorop.

Hoe werken jullie?

Wij nodigen u graag uit in onze showroom, waar we uitgebreid de tijd nemen. Kopje koffie en thee erbij, heel gemoedelijk. Door goed te luisteren naar uw wensen, maken wij samen het plaatje compleet. We pakken de vloeren erbij, leggen deze op de grond, een mooi gordijn erbij om te kijken of dit uw wens is.

Daarna maken we een afspraak thuis, geheel vrijblijvend. Indien nodig nemen wij de desbetreffende stalen mee. Net even andere licht inval in uw woning, dan bij ons in de showroom, kan uw keuze namelijk wijzigen. Wij adviseren eveneens hoe te uit te voeren. We nemen alle maten voor u op. Hierop volgende krijt u van ons een duidelijke gespecificeerde offerte, waarop alles duidelijk staat vermeld. Indien hiermee akkoord, bestellen wij de materialen en maken een planning. In goed overleg plannen we de dagen in. Op de geplande dagen gaan onze mannen aan de slag. De werkzaamheden verschillen en zijn afhankelijk van de klus. Door juist overleg, komen wij samen tot een perfect resultaat.

Stoffering en coördinatie grote projecten

Voor bedrijven, makelaars, verhuurders, vereniging van eigenaren (VVE) verzorgen we de stoffering van grote en kleine projecten. Samen met de opdrachtgever maken wij een passend plaatje voor de diverse ruimtes. We stofferen en zorgden ervoor dat het plan van begin tot eind perfect wordt uitgevoerd. Wij nemen de coördinatie over, dus je hebt er verder geen omkijken naar. Een afspraak maken? Heb je een vraag of advies nodig? Bel 070 3551411 of mail ons. We helpen je graag.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11