Therdex PVC vloeren

Therdex PVC Vloeren de mooiste van Den Haag

Therdex PVC vloeren is een hoogwaardig PVC-merk voor consumenten en professionals die stijlbewust zijn. Therdex is karakteristiek en onderscheidend wanneer het gaat om milieuvriendelijke eigenschappen. Therdex is geliefd onder interieur liefhebbers en interieur designers. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame vloer dan adviseren wij u graag over de Therdex PVC vloer bij ons in de showroom.

Een mooie vloer is de basis van elk interieur

Een mooie vloer is de basis van elke ruimte. Een mooie sfeervolle vloer biedt jarenlang comfort en geeft het juiste karakter aan de ruimte. Therdex PC vloeren zijn duurzaam en slijtvast, de vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Een Therdex PVC vloer is luxueus en stijlvol waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Therdex PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. U kunt kiezen voor lange planken, Hongaarse punt of visgraat. PVC is sterk en super licht van gewicht. Therdex PVC vloeren kunnen ook makkelijk worden gerecycled omdat het op veel manieren te verwerken is.

Natuurgetrouwe dessins

Therdex PVC vloeren hebben zijn in verschillende natuurgetrouwe dessins verkrijgbaar met name lange planken, Hongaarse punt, visgraat en tegels. Alle Therdex producten bestaan uit 4 lagen, namelijk: de PU laag, de slijtlaag, de filmlaag en de PVC rug. Waardoor de juiste stevigheid en geluidsdemping gewaarborgd kunnen blijven.

Hieronder een kleine greep uit het Therdex PVC assortiment:

Meer informatie? Of het materiaal komen testen?

Wilt u meer weten van deze mooie rustieke Therdex PVC vloeren, of wilt u de kleur het diverse assortiment en alle diverse series in het echt komen kijken? Kom dan langs in onze showroom in Den Haag.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11