Laminaat

laminaatvloer-1

Laminaat vloeren

Supermooi van uitstraling en bijna niet van een echt houten vloer te onderscheiden, de huidige laminaat vloeren. In tegenstelling tot parketvloeren en houten vloeren, is het onderhoud nihil. Zoek je een stoere teakvloer of een mooie eiken vloer? Of net even wat anders, bijvoorbeeld een merbau of wengé? Alles kan met laminaat. Laminaat vloeren leg je met een click.

Wat is laminaat?

Het woord laminaat komt van lamineren: laagjes op elkaar aanbrengen. De onderste van laminaat laag is de drager. Deze is gemaakt van houtvezelplaat (HDF of MDF). Op de drager is een foto aangebracht met het dessin. De buitenste laag is een harde transparante slijtlaag. De kwaliteit van een laminaat vloer word bepaald door de dikte en de slijtlagen. Wij leveren laminaat vloeren met een dikte van 8, 9 en zelfs 12mm. Welke ook toepasbaar zijn in kantoren, winkels en bedrijfsruimtes. Zelfs onze nieuwe collectie is toepasbaar in vochtige ruimtes, zoals badkamers!

Zelf doen of laten doen

De panelen van laminaat zijn voorzien van mes en groef. Het ‘clicksysteem’. De vloerdelen plaats je tegen elkaar, even aandrukken en met een klik zit het vast. Ben je een beetje handig dan kan je de laminaat vloer zelf leggen. We geven je graag advies en tips. Wil je liever niet zelf op de knieën? Dan leggen wij de laminaat vloer professioneel.

Laminaat soorten en kleuren kiezen

Laminaat lijkt op hout of tegels, zo echt mogelijk. Niet alleen het dessin maar ook de structuur. In onze laminaat collectie vind je houten vloeren met een mooie structuur. We laten het graag aan je zien in de showroom.

Onderhoud; gemak dient de mens

Veeg de laminaat vloer met een swiffer of gebruik de stofzuiger met een borstelmond. Een laminaat vloer hoef je eigenlijk alleen te ontvetten, zodat er geen vuil kan hechten. Dat is alles. Kom langs voor advies. In de showroom hebben we diverse onderhoudsmiddelen, waaronder een laminaat reiniger.

Laminaat op vloerverwarming en/of vloerkoeling. Kan dat?

Jazeker. Met de techniek van nu kan dat perfect. Vloerverwarming of -verkoeling gaat prima samen met laminaat. Er moet dan een speciale ondervloer onder, welke hier voor geschikt is.

Laminaat in appartementen

Eveneens kan dan de ondervloer geluid isoleren (-/- 10dB) naar je beneden buren, wel zo prettig. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij jou thuis? Maak vrijblijvend een afspraak.

Hulp met kiezen

Heb je hulp nodig met kiezen van de juiste vloer? In de showroom hebben we een uitgebreid assortiment aan stalen en voorbeelden. Daarnaast hebben we een grote fotocollectie van verschillende vloeren. We nemen de tijd en helpen je met de keuze. Door goed te luisteren naar je wensen, geven wij je een advies op maat.

Waar plaatsen jullie zoal de laminaat vloeren?

Onze laminaat vloeren plaatsen wij voornamelijk in de regio groot Haaglanden; Den Haag, Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Tevens zijn de steden Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam geen vreemde plekken voor ons.

Onze merken;

Quick Step laminaat

Douwes Dekker laminaat

Staat uw voorkeur merk hier niet tussen? Alles bij ons is op aanvraag

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11