Jaloezieen en rolgordijnen

Jaloezieen en rolgordijnen

Vouwgordijnenhorizontale aluminium jaloezieën (ook wel luxaflex genoemd), plissé gordijnenrolgordijnendupli gordijnenvertikale jaloezieen (ook wel lamellen genoemd), duo-rolgordijnen en houten jaloezieen. Naast gewone gordijnen zijn er zoals je kunt zien, vele vormen van raamdecoratie. Klik op de namen en vind je inspiratie. Heb je hulp nodig met kiezen, maak dan een afspraak, of kom langs in onze showroom.

Hippe raamdecoratie

Horizontale houten jaloezieen met 50mm brede lamellen. Mooi afgewerkt met (eventueel) contrasterend ladderband. Leverbaar in diverse kleuren en stijlen. Perfect mooie oplossing.

Tip voor raamdecoratie

Zit je aan de straatzijde en iedereen die langs loopt op de stoep werpt een blik naar binnen? Denk dan eens aan plissé gordijn of dupli gordijn als raamdecoratie. Dit is een raamdecoratie gemaakt van stof, wat een soort honingraad look geeft. Door te kiezen voor het top-down systeem, kan je de bovenkant laten zakken. Dit houdt in dat er geen directe inkijk is vanaf de straatzijde. Het daglicht komt aan de bovenzijde van het doek binnen. Mooie raamdecoratie: perfecte oplossing.

Combineren

De raamdecoraties kan je zien als functionele raambekleding of als decoratief. Natuurlijk helemaal perfect als deze beide op uw wensen aansluiten.

Funcitioneel; verduisteren, zon filteren, beeldscherm weerkaatsing, geen inkijk, enz.

Decoratief; aankleding, decoratie. Perfect te combineren met bijvoorbeeld vitrages, inbetween gordijnen en overgordijnen

Kom langs in onze showroom, alwaar wij je kunnen helpen met zon filtering in combinatie met inbetween gordijnen. Wij helpen u op weg.

Waar monteren jullie zoal de raamdecoraties?

Onze raamdecoraties monteren wij voornamelijk in de regio Haaglanden. Diverse raamdecoraties zijn er gemonteerd in Den Haag, Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Tevens zijn de steden Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam geen vreemde plekken voor ons.

 

Onze merken

Luxaflex: www.luxaflex.nl
BeCe: www.bece.com
ABZ raamdecoratie: www.abzraamdecoratie.nl
Ado vitrages: www.ado.nl
Holland Haag: www.hollandhaag.nl
Vadain: www.vadain.nl
Crowson (gordijnen en behang): www.crowsonfabrics.com
Your Edition: www.youredition.nl
Lethem & Vergeer: www.lethem.nl
Tulipan (gordijnen en bahang): www.as-creation.nl
Het Stoffen Gilde: www.hetstoffengilde.nl

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11