Jaloezieen en rolgordijnen

Jaloezieen, rolgordijnen, plissé of dupli shades?

Wilt u graag meer privacy maar hangt u liever geen gordijnen op? dan hebben wij hier ook uitstekende oplossingen voor. U kunt zelf bepalen hoe groot de inkijk moet zijn of in wat voor mate u de zon buiten wilt houden. Alle producten worden op maat voor u gemaakt en zijn in diverse kleuren beschikbaar. Ook meten wij het graag voor u in.

Jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn er in diverse kleuren, materialen en maten. Zo heb als bijvoorbeeld aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, bamboe jaloezieën en PVC jaloezieën. Deze zijn allen verkrijgbaar in 25mm of 50mm. Ook kunt u zelf kiezen voor een bijpassende bies. Jaloezieën worden in de volksmond ook wel paneelgordijnen of horizontale lamellen genoemd. Wanneer je kiest voor een jaloezie dan kies je voor een tijdloze en sfeervolle uitstraling. Jaloezieën zijn makkelijk te bedienen dmv draai en bedieningskoorden. Hierdoor kunt u zelf het licht reguleren wat er binnenkomt. Interieur Design Magdelijns heeft een ruim assortiment met de hoogste kwaliteit jaloezieën. Deze worden natuurlijk bij u ingemeten en op maat gemaakt.

Rolgordijnen op maat

Wanneer u kiest voor rolgordijnen dan kunt u uit diverse soorten kiezen. Zoals bijvoorbeeld de transparante, verduisterende of lichtdoorlatende producten. De lichtdoorlatende rolgordijnen zijn wat dunner van stof en laat hierdoor wat meer licht door. De verduisterende rolgordijnen zijn echt 100% verduisterend, deze worden namelijk voorzien aan de achterkant van een speciale coating. Verduisterende rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer. Wanneer je te maken hebt met erg veel zon is kan je ook kiezen voor een screen stof, deze helpt tevens om de warmte buiten te houden. Alle stoffen zijn in veel populaire kleuren verkrijgbaar. Omdat het lastig is om een keuze te maken tussen de diverse stoffen en kleuren kunt u zich het beste bij ons in de winkel laten adviseren.

Plisségordijnen op maat

Plisségordijnen zijn vaak de beste oplossing voor ramen die lastig te bekleden zijn. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een kiepraam, draaikiepraam, erker, lichtkoepel e.d. Wanneer je een draaikiepraam of een dakraam hebt kan je bijvoorbeeld kiezen voor ingespannen plisségordijnen. Deze worden dan strak op het raam geplaatst waardoor deze altijd op de goede plek blijft zitten wanneer je het raam open of dicht doet. Het is ook mogelijk om speciale klemsteunen te laten monteren wanneer u niet wilt dat er in de kunststof kozijnen geboord gaat worden. Ook een lichtkoepel of serre kan je inspannen met een plisségordijn. Hiervoor worden meestal spandraden gebruikt om de plissé niet te laten doorzakken.

Ook bij plissé gordijnen kan je kiezen te verduisterende of lichtdoorlatende stoffen. Wanneer je het donker wilt hebben in de slaapkamer, kies dan voor een verduisterende stof. Plissé gordijnen zijn naast de slaapkamer ook uitermate geschikt voor de keuken en badkamer.

Dupli gordijnen op maat

Dupli gordijnen ook wel duettes of dubbele plissé of honingraat plissé genoemd bestaan anders dan bij plissé uit een dubbele geplooide stof. Bij een dupli gordijn zijn de koorden minder zichtbaar omdat deze netjes door het honingraad gedeelte zijn weggewerkt. Hierdoor krijgen deze dubbele plissé een strakke uitstraling met een isolerende werking. Deze dupli shades zijn er in verschillende kleuren, bediening en worden speciaal voor u op maat gemaakt. Dupli shades passen perfect in uw interieur. Dupli shades zijn ook verkrijgbaar in top-up en bottom-down varianten. Kom naar onze winkel en we laten het verschil met plissé en dubbele plissé zien. Wij adviseren u ook graag wat voor u de beste oplossing is in welke ruimte.

Vouwgordijnen, vertikale jaloezieën en meer

Ook adviseren wij u graag over vouwgordijnen, vertikale jaloezieën (lamellen), duo-rolgordijnen e.d. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een adviseur voor een advies op maat.

Meer inspiratie nodig?

De mooiste raamdecoratie van Den Haag en omstreken

Neem voor het beste advies en de mooiste raamdecoratie van Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en omstreken contact met ons op. Wij adviseren u graag vrijblijvend met een kop koffie in onze winkel in Den Haag.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11