Marmoleum vloeren

marmoleum1

Marmoleum vloeren

Zelf een ontwerp maken voor je vloer met Marmoleum. Een slijtvaste vloer in je werkkamer, keuken of bedrijf of trappenhuis. Marmoleum is slijtvast en heel geschikt om creatieve vloeren mee te maken. We helpen je met het uitwerken van jouw idee, en leggen de vloer met precisie en aandacht.

Wat is Marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct. Lijnolie (linoleum), hars, houtmeel, kalksteen en pigmenten bij elkaar en pers dit samen op een jute drager. Onze voorouders kenden het recept al.

Welke kleuren en soorten marmoleum zijn er?

De naam Marmoleum: er zit een marmermotief in. Dit zijn de marmoleum collecties RealFrescoVivace, Walton CirriusGraphic en Piano. Ook de Piet Boon marmoleum collectie is schitterend. Mooie strakke marmoleum vloeren, waar bijna geen marmer motief in zit, bijna effen van structuur. Artoleum collectie: hij lijkt alsof ‘artiesten’ deze marmoleum collectie hebben samengesteld. Ook de beton look marmoleum vloeren zijn leverbaar: Concrete collectie. Wil je helemaal geen structuur maar zo’n strak mogelijk vloer: Walton-Uni marmoleum collectie. Houtmotief of een gelijnde structuur in je marmoleum? Kijk dan eens naar de Striato collectie.

Kwaliteit

Marmoleum is te koop in verschillende diktes. Hoe intensiever je de vloer gebruikt, hoe dikker het materiaal. In een woonhuis is 2 of 2,5 mm dik ruim voldoende.

Hoe leg je een Marmoleum vloer?

  • Verlijmen: Marmoleum komt in rollen van 200 cm breed. Onze stoffeerders verlijmen het ter plaatse.
  • Tegels: Met tegels van Marmoleum kun je mooie patronen maken. Bijvoorbeeld zwart-wit geblokt. De afmetingen van de tegels zijn standaard. Maar op verzoek snijden we ook afwijkende maten.
  • Click: Marmoleum Click is laminaat van Marmoleum. Het is leverbaar in panelen van 90×30 cm of tegels van 30×30 cm. Het voordeel? We kunnen deze vloeren zwevend leggen. Erg leuk is dat we de tegels en de panelen kunnen combineren.

Marmoleum op vloerverwarming en/of vloerkoeling

Het marmoleum is perfect toepasbaar op vloerverwarming. Zijn geringe dikte van 2 of 2.5mm, geeft een ideale doorlating van de verwarming/koeling in de vloer. Het is een natuurproduct, dus het neemt ook makkelijk de omgevingstemperatuur aan.

Marmoleum in appartementen

Marmoleum is ook toepasbaar in appartementen. Door de ondervloer ‘jumpax‘ toe te passen. Deze speciale ondervloer word zwevend geplaatst en creëert een hagel strakke ondervloer, waarop het marmoleum op word verlijmd. De ondervloer zorgt voor -/- 10dB geluidsreductie naar uw beneden buren.

De marmoleum click variant, heeft een kurk onderlaag. Indien wij hier ook nog een -/- 10 dB ondervloer onder plaatsen, voldoe je aan de minimale geluidsreductie.

Zelf een ontwerp maken

Wil je een rand, een tekst of een logo in de vloer? Jouw eigen ontwerp is gemakkelijk in Marmoleum te leggen. We hebben een ellips gemaakt met een contrasterende kleur.

Hulp bij het kiezen, of uitwerken van een idee.

Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste kleur? Of heb je een mooi idee, maar weet je nog niet hoe je die moet uitvoeren? Wij helpen je graag. Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

Waar plaatsen jullie zoal de marmoleum vloeren?

Onze marmoleum vloeren plaatsen wij voornamelijk in de regio groot Haaglanden; Den Haag, Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Tevens zijn de steden Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam geen vreemde plekken voor ons.

Onze merken;

Forbo

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11