Bamboe parket vloeren

Bamboe parket vloeren

Is bamboe geschikt voor mijn vloer? Vraag je je dat wel eens af. Bamboe is bijzonder. Bamboe is een snelgroeiend gras, maar het heeft de eigenschappen van hardhout. Onze vloeren zijn gemaakt van ‘moso’ een reuzenbamboesoort. Het is hard en duurzaam. Bovendien zijn de bamboe parketvloeren bijzonder vormstabiel.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van bamboe? In onze showroom hebben we diverse stalen. Bel of kom langs. Geheel vrijblijvend.

Met oog voor onze aarde

1 Meter per dag, zo snel kan bamboe groeien. Hierin verschilt bamboe van hardhout. Reuzenbamboe groeit in China op plantages, per jaar kapt een boer ongeveer een derde van de bamboestammen op zijn plantage. Dit groeit vanzelf weer terug. Het oerbos blijft zoals het is.

Gezond binnenklimaat

Bamboevloeren zijn antiallergisch en antistatisch en zorgen hierdoor voor een gezond binnenklimaat.

Top kwaliteit: MOSO Bamboe vloeren

Onze bamboevloeren zijn van het merk MOSO,  genoemd naar de reuzenbamboesoort ‘moso’. Sinds 1997 maakt MOSO bamboevloeren. Het pioniersbedrijf van toen is nu Europees marktleider met het breedste assortiment. MOSO levert parketvloeren met een garantie tot wel 30 jaar!

Kleur en patronen

Het patroon van een bamboevloer is afhankelijk van de samenstelling van de vloerdelen.

  • MOSO Plain pressed; kleur naturel of caramel: Horizontaal verlijmd. Een breed lijnenpatroon en karakteristieke bamboeknopen.
  • MOSO Side pressed; kleur naturel of caramel: Verticaal verlijmd. Een smal lijnenpatroon met subtiele bamboeknopen.
  • MOSO Density®; kleur naturel of caramel: Op hoge druk geperst. Bijzonder harde vloer. Zeer fraai lijnenpatroon
  • MOSO Forrest: Toplaag van de bamboestam. Extra sterk. De originele stam zichtbaar.

MOSO levert bamboevloeren in een breed palet aan kleuren. De meeste bamboevloeren zijn naturel (lichtgeel) of caramel (licht bruin).
Download de brochure van MOSO (pdf)

Hoe leggen jullie de vloer?

Een bamboe vloer leggen we als massief, lamelparket en multiplank. Daarnaast leggen we de vloeren ook als traditioneel parketvloer: in stroken, visgraat of een ander patroon.

Bamboe parketvloeren op vloerverwarming en/of vloerkoeling

Bijna alle Moso bamboe parketvloeren kunnen perfect op vloerverwarming worden geplaatst, alleen niet alle varianten. Wij helpen u op weg.

Bamboe parketvloeren in appartementen

De bamboe vloeren kunnen wij ook toepassen in appartementen. De vloer word in dat geval ‘zwevend’ geplaatst. Onder de bamboe parketvloer ligt een ondervloer. Deze ondervloer gaat ervoor zorgen dat u -/- 10dB geluid reduceert naar uw beneden buren. Laat u eens goed informeren door ons.

Hulp bij het kiezen van bamboe parket

We nemen de tijd. In de showroom laten we zien welke kleuren en patronen in bamboe beschikbaar zijn. Een echt goede keuze maak je thuis. Elk huis heeft zijn eigen lichtinval en karakter. Je mag altijd een voorbeeld (staal) mee naar huis nemen om rustig te onderzoeken of de uitstraling van bamboe past bij jouw huis.

Maak vrijblijvend een afspraak (070 355 14 11)

Waar leggen jullie zoal de bamboe vloeren?

Onze bamboe vloeren plaatsen wij voornamelijk in de regio groot Haaglanden; Den Haag, Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Tevens zijn de steden Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam geen vreemde plekken voor ons.

Onze merken:

Moso Bamboe vloeren

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11