PVC vloeren

pvc1

De mooiste PVC Vloeren van Den Haag

Afgelopen jaren zijn de PVC vloeren in opmars gekomen. De PVC vloeren bestaan al geruime tijd in de project wereld, maar zijn nu ook geruime tijd beschikbaar voor de consument. Je zult je ogen niet geloven wat er mogelijk is. Ook het natuurgetrouwe wat een houten vloer heeft, zit zelfs hierin verwerkt. Je zult de noesten zien én zelfs voelen.

Onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig

Heb je voorkeur voor een onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is PVC vloer een goede keuze. Een PVC vloer is sterk en geluiddempend. In tegenstelling tot laminaat vloeren. PVC vloeren hebben een hogere slijtweerstand dan houten vloeren maar wél de uitstraling van een houten vloer. De vloeren zijn relatief vochtbestendig. De stroken zijn 2.0 of 2.5mm dik. De PU slijtlagen en de dikte bepalen de kwaliteit.

Lijmen of click-PVC

PVC vloeren bestaan in verschillende varianten. Je kunt de vloer verlijmen of zwevend leggen.

Voor de verlijmde variant moeten wij zorgen voor een spiegel gladde basisvloer. Dit kunnen wij bereiken door de vloer te egaliseren, waarna de PVC stroken hier vol op verlijmd worden. Door de volle verlijming van de stroken, hebben wij ook geen ‘klos’ geluid. Het lijkt alsof we op een massieve houten vloer lopen.

Voor een zwevende vloer gebruiken wij een PVC-click variant. Een drager van mdf/hdf, waar een PVC laag op zit. Zie hier de collectie van Douwes Dekker!

Ook de verlijmde PVC vloer, kunnen wij zwevend leggen. Door bijvoorbeeld ondervloer ‘jumpax’ toe te passen. Dit is een zwevende ondervloer, die in appartementen -/-10 dB geluid gaat reduceren. Onze stoffeerders leggen beide varianten heel precies en vakkundig. Deze ondervloer kunnen wij ook toepassen wanneer wij op houten draagvloeren zitten, waar egaliseren niet mogelijk is.

De verlijmde PVC vloer is perfect toepasbaar op vloerverwarming.

Visgraat patroon, diagonaal, met band en bies?

PVC is veelzijdig materiaal. We leggen het ook in een schitterend visgraat patroon, diagonaal of zelf als band en bies.

PVC vloeren op vloerverwarming?

Perfect! Door de geringe dikte van de vloer zijn deze perfect toepasbaar op vloerverwarming en/of vloerkoeling. Optimaal rendement uit je vloerverwarming. Kom eens langs en laat je informeren en adviseren wat de mogelijkheden zijn van PVC vloeren op vloerverwarming. Check dit filmpje op youtube hoe het in zijn werk gaat.

PVC vloeren in appartementen

In appartementen gelden andere geluids regels dan in laagbouw. Door de zwevende ondervloer ‘jumpax‘ toe te passen, welke een zeer strakke vlakke vloer maakt, kunnen wij de PVC stroken hier vol op verlijmen. De ondervloer reduceert -/- 10dB naar uw beneden buren.

De PVC click variant heeft een kurk onderlaag, hieronder plaatsen wij ook nog eens een -/- 10dB ondervloer, waardoor u aan alle eisen voldoet.

Hulp nodig bij het kiezen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer. In onze showroom nemen we de tijd voor je. We hebben diverse voorbeelden liggen. Kom langs of maak een afspraak.

Waar leggen jullie zoal de PVC vloeren?

Onze PVC vloeren plaatsen wij voornamelijk in de regio groot Haaglanden; Den Haag, Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Tevens zijn de steden Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam geen vreemde plekken voor ons.

Onze merken

Wij zijn dealer van de beste kwalitatieve merken. Staat uw favoriete merk hier ook bij?  Heeft u voorkeur voor een ander merk? Geen probleem, vraag het bij ons aan en wij zullen u verder adviseren.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11