Vinyl vloeren

vinyl1

Vinyl vloeren

Een mooie vinylvloer door onze vakkundig geschoolde stoffeerders laten leggen. Het word ook wel neerbuigend een ‘zeiltje’ genoemd in Den Haag. Maar daar doen wij het product te niet mee. Novilon, een bekende naam op het gebied van vinyl vloeren, heeft zich in de loop der jaren bewezen en bestaat nog steeds. We helpen je graag op weg.

Een groot voordeel van een vinyl vloer is het gemak in onderhoud, Vinyl is hygiënisch, praktisch en sterk. Vandaar dat het product vaak word toegepast in ziekenhuizen. Maar het unieke van vinyl zit in de diverse prints. Visgraat parketmotief, Spaanse tegels,  zwart-wit geblokt, glitter of marmereffect. Vinyl is te koop in breedtes van 200cm, 300cm of 400cm.  Met dit product is alles mogelijk. Kom langs, in onze showroom hebben we diverse stalen van vinyl vloeren.

Eigenschappen van vinyl

Vinyl bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is slijtvast. Aan de onderzijde zit een een zachte schuimlaag. Hierdoor veert de vloerbedekking een beetje en dempt het geluid. We kunnen vinyl vloeren op een zwevende ondervloer leggen, om te voldoen aan de eisen van een moderne woonomgeving waar geluidsreductie noodzakelijk is. vinyl vloeren zijn perfect toepasbaar op vloerverwarming.

Een aantal  prints

[foto’s]

Een vinylvloer laten leggen

Onze professionele stoffeerders leggen de vinyl vloer vakbekwaam en perfect.

Vinyl vloeren op vloerverwarming en/of vloerkoeling

Onze vinyl vloeren zijn 2 of 3mm dik. Door deze geringe dikte zijn ze perfect toepasbaar op vloerverwarming. We zullen de vloer volledig verlijmen of in ‘anti-slip’ leggen. Zo krijg je optimaal rendement uit je vloerverwarming.

Vinyl vloeren in appartementen

In appartementen is de eis dat er -/-10 dB geluid gereduceerd word. Door onder de vinyl vloer een speciale zwevende ondervloer te plaatsen, kunnen wij ook vinyl stofferen in een appartement. De ondervloer zorgt voor de geluidsreductie.

Hulp met kiezen

Kijk voor inspiratie op de websites van onze merken. Wil je de vloer voelen en met verschillende lichtinval bekijken. Kom dan langs in onze showroom. Van al onze merken hebben we stalen liggen.

Waar leggen jullie zoal de vinyl vloeren?

Onze vinyl vloeren plaatsen wij voornamelijk in de regio groot Haaglanden; Den Haag, Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Tevens zijn de steden Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam geen vreemde plekken voor ons.

Onze merken

Novilon
Interfloor
Cotap

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11