Over ons

RUIM 30 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF SINDS 1984

25 november 2024: al 30 jaar een begrip in Den Haag!

Wij zijn een familiebedrijf, waar beleving, meedenken, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ton, reeds 54 jaar in het vak, in 1984 samen met zijn vrouw Ankie begonnen met onze huidige winkel. Zoon Mark is er in de loop der jaren bijgekomen.

Onze knusse showroom zorgt voor de perfecte persoonlijke sfeer. De showroom bevindt zich in het schitterende Statenkwartier in Den Haag, nabij “De Fred”. Door goed te luisteren naar uw wensen, maken wij samen met u een mooi compleet interieur.

Uw vloer, samen met wand en plafond, de basis van ieder interieur. Uw ramen met de daarbij behorende gordijnen en raamdecoratie, maken uw basis verder geheel af. De kers op de taart.

Samen met onze medewerkers maken wij uw wensen waar.

Wij zijn aangesloten bij INretail (voorheen CBW) en CBW-erkend, wel zo vertrouwd en veilig.

Ton, Ankie en Mark Magdelijns, Daniel, Carlos en Cees.

BELEVING, MEEDENKEN, KWALITEIT EN SERVICE

Wij luisteren en denken met u mee!

Door goed te luisteren naar uw wensen, bespreken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn. Gezins situatie. Huisdieren. Welke kamer. Intensief gebruik. Voorkeur.

Samen komen wij tot de juiste keuze. Die keuze is bepaald in onze showroom. Deze keuze kan veranderen bij u thuis. Daarom nemen wij, indien noodzakerlijk, vrijblijvend de stalen voor u mee. Meten is weten.

Tijdens deze afspraak kunnen wij u verder adviseren en informeren, hoe te doen, wat te doen. Eveneens kunt u de desbetreffende stalen nog eens goed bekijken, in uw ‘eigen daglicht’. Indien de keuze is bepaald zullen wij u een offerte uitbrengen. Hierop staat duidelijk vermeld en gespecificeerd wat we gaan uitvoeren. Indien akkoord met onze offerte, zetten wij alles voor u in het werk. Materialen worden besteld/gemaakt en samen maken wij de planning op voor uitvoering. Onze mannen zullen de planning in goed overleg met u uitvoeren, zoals besproken.

De afgelopen jaren hebben wij talloze foto’s van opgeleverde vloeren en gordijnen genomen. De +/- 2500 foto’s helpen u op weg in de keuze. Dit kunnen wij u laten zien op een grote televisie in onze showroom.

ONZE VISIE, EXPERTISE EN DESKUNDIG ADVIES

Deskundig advies en perfect resultaat!

We helpen met deskundig advies en een perfecte uitvoering. Samen kiezen we de mooiste oplossing voor jouw huis of project. Met onze vaste stoffeerders en parketteurs zorgen we voor een perfecte uitvoering. Kwaliteit en service staan voorop.

Ook voor onze leveranciers geldt; beleving, meedenken, kwaliteit en service. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers en perfecte materialen, zodat wij ook perfect werk kunnen uitvoeren.

De lijmen, lakken en olien die we gebruiken, zijn milieu vriendelijk. Ook de gezondheid van onze medewerkers die hier mee moeten werken, staan hierin hoog in het vaandel. Dat was in vroegere tijden wel eens anders. Het schuren van parketvloeren en houten vloeren gebeurd met proffesionele machines. Wij schuren uw vloer stofarm. Er zit een grote stofzuiger op aangesloten.

0
+
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring
0
Gemiddeld cijfer
0
Kopjes koffie

Interieur Design - Magdelijns denkt met u meegeeft professioneel advieslegt uw vloer vakkundig