De Trendleggers

De Trendleggers van houten vloeren in Den Haag

Ben je op zoek naar een perfecte houten vloer die al je verwachtingen overtreft? Geef dan je woning een hoogwaardig eigentijdse look met de vloeren van “De Trendleggers”. Een Trendleggers vloer staat voor natuurlijk maar ook trendy, deze vloeren zijn duurzaam maar ook onderhoudsarm. Al onze vloeren zijn met name geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn de Trendleggers vloeren zijn snel te leveren waardoor u snel kunt genieten na de oplevering.

Een vloer van de trendleggers is ook voor jou weggelegd.

Een mooie natuurlijke vloer is de basis van elke ruimte. Een mooie trendy vloer biedt jarenlang comfort en geeft het juiste karakter aan de ruimte. “De Trendleggers” houten vloeren zijn duurzaam en slijtvast. Een echte trendy vloer van de Trendleggers is luxueus en stijlvol waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Een trendleggers vloer is 100% geschikt voor het gebruik met vloerverwarming

Heb je vloerverwarming en ben je aan het zoeken naar een houten vloer die 100 procent geschikt is voor vloerwarming? Een Trendleggers vloer is uitermate geschikt om te gebruiken met vloerverwarming, vloerkoeling en/of een warmtepomp.

Veel mensen weten niet dat een houten vloer prima samen gaat met vloerverwarming, onze vloeren zijn uitermate geschikt hiervoor.
Nieuwbouwhuizen worden ook steeds vaker opgeleverd met vloerkoeling, ook dit is geen probleem wanneer u kiest voor een houten vloer.

Meer informatie? Of het materiaal komen testen?

Wilt u meer weten van deze mooie stijlvolle “De Trendleggers” vloeren, of wilt u de kleur het diverse assortiment en alle diverse series in het echt komen kijken? Kom dan langs in onze showroom in Den Haag.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11