Schoonloopmatten op maat

schoonloopmatten1

Schoonloopmatten, droogloopmatten of deurmatten

Een schoonloopmat wordt in de volksmond ook wel een droogloopmat, deurmat of inloopmat genoemd.

Een schoonloopmat wordt gebruikt voor het droog en schoonmaken van je schoenen voordat je je vloer achter de deur betreedt. Dit om te voorkomen dat je vanwege het vuil en vocht onder je schoeisel vlekken maakt op je nieuwe of bestaande vloer. Wat voor soort vloer je dan ook hebt gekozen. Ook is het belangrijk dat de inloopmat niet te klein is, ook is het handig wanneer je rekening houd met fietsen en kinderwagens die in de hal staan.

Coral schoonloopmatten

Door te kiezen voor een slim en goed doordacht schoonloopsysteem, blijft uw vloer er jarenlang representatief uitzien. Daarnaast is Coral is ook een mooie eye-catcher voor elk entree. U vloeren zullen er baat bij hebben. Vuil en vocht maakt vlekken, de Coral matten maken je voeten schoon en droog!

Ons Coral assortiment bevat verschillende collecties die elk een eigen toepassingsaccent hebben, zoals vuilverwijdering of vochtabsorptie. Deze schoonloopsystemen zijn niet alleen functioneel, maar ook een eye-catcher. Welke collectie u ook kiest, u kunt ervan op aan dat u de beste kwaliteit en de beste functionaliteit krijgt.

Leverbaar in diverse standaard maten. Daarnaast kan alles op maat gemaakt worden. Tevens kunnen onze stoffeerders de matten ter plekke bij u insnijden, zodat deze mooi aaneengesloten ligt tegen wanden en vloeren. Ook helpen wij u graag op weg met de juiste kleur, de juiste mat en de juiste grote van de mat.

Impressie van ons grote assortiment

Kokos deurmatten

Een kokosmat is ook een welbekende mat om uw voeten van vuil te ontdoen. Let wel op dat een kokosmat geen vocht absorbeert.

Schoonloopmatten op maat

Het is belangrijk dat u zich goed laat adviseren om de juiste afmetingen voor uw nieuwe inloopmat te bepalen. Wij adviseren u graag daarin en komen graag uw nieuwe inloopmat in uw woning opmeten.

Onderhoud van uw schoonloopmat / inloopmat

Om je schoonloopmat in een goede conditie te houden is het verstandig om deze met regelmaat te reinigen. Reinig je schoonloopmat door regelmatig te stofzuigen, zonder borstel want anders wordt je mat pluizig.

Vlekken die ontstaan dien je zo snel mogelijk van je mat te verwijderen. Dit omdat anders de mogelijkheid ontstaat dat de vlek in de mat trekt.

Het makkelijkste is om eerst de vlek te deppen door middel van vochtige doek met lauwwarm water. Probeer niet te schrobben of de vlek erin te wrijven. Laat daarna het tapijt eerst drogen. Vooral geen warmtebronnen gebruiken om uw inloopmat droog te föhnen of iets dergelijks. Daarna met een droge doek het overige vuil verwijderen.

Wanneer de mat nog steeds vies blijft dan kunt u altijd contact opnemen met ons, wij hebben meer tips en schoonmaakadvies voor u.

Schoonloopmatten voor de zakelijke markt

Een mooie inloopmat is het paradepaardje van uw bedrijf, een mooie stijlvolle schoonloopmat draagt bij aan een schone uitstraling van de entree van uw onderneming.

Onze schoonloopmatten zijn uitermate geschikt om het vuil van uw bezoekers op te nemen, ook al vegen ze niet direct hun schoenen bij het betreden van uw pand. Onze schoonloopmatten worden op maat gemaakt en zijn in diverse kleuren beschikbaar. Ook kunnen wij uw schoonloopmat bedrukken met uw logo.

De beste schoonloopmatten van Den Haag en omstreken

Neem voor het beste advies en de mooiste schoonloopmatten van Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en omstreken contact met ons op. Wij adviseren u graag vrijblijvend met een kop koffie in onze winkel in Den Haag.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11