Onderhoud

Parketvloeren

Onderhoud parketvloer

Onderhoud van je parketvloer is belangrijk, ook is het belangrijk dat je dit op de juiste manier doet met de juiste producten. Wij geven hier wat tips hoe je een parketvloer zelf kan reinigen, inclusief advies voor het juiste onderhoudsmiddel.Lees verder »

Onderhoud houten vloer

Onderhoud Houten vloeren; brede vloerdelen in verschillende houtsoorten. Leverbaar in diverse soorten: multiplank, lamelparket en natuurlijk massief. Te leveren in verschillende afwerkingen: olie, lak of was.Lees verder »

Onderhoud bamboe vloer

Bamboe vloeren. Ecologisch verantwoorde parketvloeren. Leverbaar in diverse dessins en kleuren. Te maken als traditionele parketvloeren of als multiplank, lamelparket en massief.Lees verder »

Onderhoud vinyl vloer

Vinyl vloeren: vloeren met een schuimrubber drager, waar een laagje vinyl op zit. Sterk, makkelijk in onderhoud en relatief goedkoop ten opzichte van andere vloerbedekkingen.Lees verder »

Onderhoud PVC vloer

PVC vloeren: het nieuwe laminaat? Door en door vinyl vloeren, welke zeer duurzaam zijn in gebruik. Sterk, makkelijk in onderhoud zijn de kenmerken. Leverbaar in diverse leg methoden.Lees verder »

Onderhoud marmoleum vloer

Marmoleum; Mooi natuurlijk product. Gemaakt vanuit lijnolie, harsen, houtmeel en kleurstoffen, waarna deze op een jute drager word geperst. Het heeft zijn waarde reeds bewezen de afgelopen jaren.Lees verder »

Onderhoud schoonloopmat

Zorg voor een goede schoonloop en droogloop zone in uw woning. Dit heeft alleen maar voordelen ten opzichte van de vloeren die hierachter liggen.Lees verder »