Parketvloer schuren

Schuren parketvloeren en houten vloeren

Slecht onderhouden parketvloer of een uitgewoonde houten vloer? Misschien is de vloer heel vaal en afgesleten of juist superdonker. Is het patroon verdwenen? Waterschade? Verbouwing en je mist een stuk? Het zijn allemaal redenen voor een grote opknapbeurt. Wij restaureren, herstellen, repareren en schuren bestaande parketvloeren en houten vloeren, indien mogelijk.

Schuren en herstellen

Ziet jouw parket of houten vloer er slecht uit? Onze vakmensen schuren de parketvloer en herstellen oneffenheden. Wij schuren de vloeren met professionele gecertificeerde machines. Ook schuren wij de houten vloeren met een grote stofzuiger. Stofarm schuren van parketvloeren. Na een behandeling met hardwax-olie, olie, lak of de klassieke wax ziet de vloer er weer perfect uit. Wil je weten of jouw vloer opgeknapt kan worden. Maak vrijblijvend een afspraak voor advies.

Eiken parketvloeren en houten vloeren, kunnen wij ook behandelen met een kleur-olie. Deze olie kan je een moderne look geven aan een klassiek vloer. Het is mogelijk.

Hier vind je diverse kleuren welke wij kunnen toepassen op eiken en grenen vloeren: Olie vloeren.

Laat eens zien?!

Verbouwing -> herstel -> geschuurd en geolied

Weghalen van muur -> hersteld, geschuurd en geolied

Nieuw: onzichtbare lak, geeft een onbehandelde look aan het hout

Ontzettend sterke lak, welke een onbehandelde look geeft aan de parketvloer. Het lijkt of er geen lak op zit. Geeft geen verdieping van de kleur, maar lijkt op geschuurd hout. Toe te passen op diverse houtsoorten. Hier onze showroom vloer welke we hebben voorzien van de lak. Foto 1 is het geschuurde hout. Foto 2 is de vloer voorzien van de lak. Geen verschil.

Nieuw: oliën en daarna aflakken?

We kunnen nu ook de vloeren met olie (kleur) behandelen, waarna deze met een zeer sterke 2 componenten lak wordt afgelakt. Zoals hier met een witte grondlak en een extreem matte aflak.

Hoe gaan we te werk

Naar aanleiding van uw bezoek aan onze showroom, ons telefonisch contact of e-mail contact, maken wij geheel vrijblijvend een afspraak (zie ook hieronder expertise). Wij zullen op deze afspraak uw vloer inspecteren. Waaruit volgend ons advies volgt. In sommige gevallen zijn de vloeren dermate slecht. Wij zullen u dan adviseren wat de beste oplossing is voor uw huidige parketvloer. En of het een haalbare kaart is om de houten vloer te schuren. Indien dit wel tot de mogelijkheden is, zullen wij u een gespecificeerde offerte sturen. Indien u akkoord gaat, plannen wij dit samen met u in. De werkzaamheden kunnen qua tijd verschillen, naar gelang wat er uitgevoerd moeten worden.

Expertiserapport voor verzekering

Heeft de parketvloer, houten vloer, laminaat vloer schade en ben je hiervoor verzekerd? We maken een deskundig rapport op van de schade. Wanneer u door ons de vloer laat herstellen brengen de kosten (€125,00) van het rapport in mindering. Het opgestelde rapport kunt u door sturen naar uw verzekering. Indien u akkoord heeft van uw verzekering, zullen wij onze herstel werkzaamheden inplannen, in overleg met u.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11