De Haagsche Parket en Vloerverwarmingsdagen

Vanwege corona omstandigheden gaan deze dagen helaas niet meer door.

Parket en vloerverwarming: een comfortabele en duurzame match!

Krijg je binnenkort vloerverwarming en twijfel je over de vloer die je daar op legt? Kom tussen Kerst en Oudjaar naar De Haagsche Parket- en Vloerverwarmingsdagen bij Ton Magdelijns Interieur Design. Op 28, 29 en 30 december vertellen we je wat de voordelen zijn van de combinatie van parket en vloerverwarming.

Tegenwoordig krijg je al snel het advies om een pvc-vloer te leggen op een vloer met vloerverwarming. Dat is prima, maar de voordelen van een houten vloer raken daardoor een beetje op de achtergrond. Want parket en vloerverwarming vormen een comfortabele en duurzame match.

Tijdens De Haagsche Parket- en Vloerverwarmingsdagen vertellen we je meer over de voordelen en de praktische kanten van een parketvloer in combinatie met vloerverwarming. Want een houten vloer is duurzaam bij de productie, in het gebruik én in levensduur. Hout is een natuurproduct met een zeer lage CO2-footprint. Een goed gelegde parketvloer gaat een leven lang mee. Daar komt bij dat een houten vloer warmte langer vasthoudt dan andere materialen. En kies je voor een parketvloer waarvan het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, dan kies je ook nog eens voor een milieuvriendelijk product. Kortom, parket is duurzaam, eerlijk, goed voor het milieu en zeker niet onbelangrijk: goed voor een gezond leefklimaat in huis.

Wij zullen zorgen voor een feestelijke en informele sfeer. Onze fantastische collega’s van de Aert van der Goesstraat zorgen voor een hapje en een drankje, te weten Ammerlaan Poelier, Vigo seafood restaurant, Phillipe Galerne Patisserie en Bagels and Beans.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor één van de dagen en tijden via het formulier op onze website of via [link], zodat we je bezoek zo goed en veilig mogelijk kunnen inplannen. Vriendelijk verzoek twee voorkeursdata/tijden aan te geven.

Tijdens de Haagsche Parket en Vloerverwarmingdagen is de showroom gesloten en houden we ons aan de maatregelen die dan gelden. Wij vertrouwen op uw verantwoordelijkheid m.b.t. eventuele gezondheidsklachten en/of testresultaten, dit doen wij ook. We ontvangen tijdens de sessies maximaal drie groepjes van twee personen, zodat we de tijd hebben om je vragen te beantwoorden.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11