Shutters

Shutters

Met shutters regel je de lichtinval in huis een handomdraai. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Je draait de lamellen met de hand. Geen gedoe met touwtjes dus.

Zoek je inspiratie voor de sfeer in huis? In onze showroom nemen we de tijd en helpen we je kiezen. Bel gerust of kom langs.

Wat is het verschil met jaloezieën

Shutters zijn luiken, de lamellen zitten in een frame. Hierdoor zijn ze gemakkelijk met de hand te bedienen. Jaloezieën trek je omhoog met een koord.

Klassiek en trendy

Shutters doen iets magisch met het licht in huis. In lifestyle-bladen vind je sfeervolle interieurs met shutters als eyecatcher. Shutters zijn ingetogen en tijdloos, ze bestonden al in het oude Griekenland en zijn nu weer helemaal terug.

Shutters en isolatie

Naast het regelen van de lichtinval zorgen shutters ook voor een prima isolatie. De stilstaande lucht tussen het raam en de shutter zorgt voor een prettig klimaat.

Houtsoorten en kwaliteit

Wij werken graag met de houten shutters van Sunshutters. Deze zijn gemaakt van echt hout. Meestal van linden- of tulpenhout, maar ook van abachi, eiken en wengé. De shutters zijn van uitstekende kwaliteit.

Op maat gemaakt

Wij laten de shutters helemaal op maat maken. Tot op de millimeter. Ook als het raam rond is of driehoekig.

Voor en nadelen.

  • plus: eenvoudig schoon te houden
  • plus: gemakkelijk met de hand te bedienen
  • plus: tijdloos, past in vele interieurs
  • min: laat soms iets minder licht door

Voorbeelden

[foto’s van shutters]

Onze merken

Hampton Shutters (lindehout): www.shutters.nu
Comfort Shutters (massief eikenhout): www.comfortshutters.nl