Vitrages

Vitrage bestaat al jaren. Het overbekende 'glas-gordijn'. In tegenstelling tot overgordijnen, zijn deze meestal transparant. Ze filteren het licht, gedeeltelijk. Je kunt er nog gewoon door naar buiten kijken.

Vitrage is meestal in een lichte kleur. De laatste jaren zijn er ook vrolijke dessins en vitrage met kleur op de markt. Dat maakt het net even wat minder klassiek.

Zoek je een een wat zwaarder gordijn, maar een gordijn wat niet gelijk de kamer helemaal donker maakt, ga er dan tussenin zitten; zoek het in onze grote collectie "In-Between gordijnen".

Zoek je een gordijn wat geen licht doorlaat; zoek dan bij onze grote collectie "overgordijnen".

Hiernaast vind je een aantal voorbeelden ter inspiratie. Heb je hulp nodig, of wil je de stof voelen en zien. Kom langs in onze showroom. Waar je de verschillende stijlen kan zien en voelen.


Een roede of gordijnrails

Gordijnrails plaats je meestal strak tegen het plafond. Het gordijn bevestig je met gordijnhaken aan de rails. Een gordijn op rails heeft plooien. Gordijnen die aan een roede hangen bevestig je met ringen of lussen.

Plooien

Wij maken de gordijnen met een enkele plooi, vlinderplooi of een tripleplooi. Op een roede met ingestanste ringen, ook dat is mogelijk. En wat vind u van het wave-gordijn?

Waar monteren jullie zoal de vitrages?

Onze vitrages monteren wij voornamelijk in de regio Haaglanden. Diverse vitrages zijn er gemonteerd in Den Haag, Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Tevens zijn de steden Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam geen vreemde plekken voor ons.