WE GAAN WEER OPEN! Maak een afspraak en geniet van een personal shopping experience

WE GAAN WEER OPEN! Maak een afspraak en geniet van een personal shopping experience

We hebben groen licht gekregen van de overheid, we mogen weer!!
Met de nieuwe maatregelen is er meer mogelijk. Daarom starten wij vanaf 3 maart met Private Shopping naast de bestaande opties. Wij zetten ze nog even op een rij.

Private Shopping

Wilt u graag een nieuwe vloer, raambekleding of gordijnen uitzoeken? Maak dan een afspraak voor Private Shopping. Vanaf 3 maart is onze showroom geopend op afspraak en kunt u in alle rust en op een veilige manier bij ons winkelen.

Video-bellen

Blijft u liever nog even thuis, maar wilt u wel advies ontvangen? Dat kan natuurlijk! Via Zoom kunt u met ons video-bellen.

Stalen afhalen bij de showroom

Opzoek naar een nieuwe vloer, raambekleding of gordijnen? En weet u ongeveer al wat u zoekt? Neem dan contact met ons op om stalen af te halen bij de showroom. U krijgt grote stalen mee die u in alle rust thuis kunt bekijken.

Advies aan huis i.c.m. vrijblijvende inmeting

Bent u opzoek naar een nieuwe inrichting en wilt u daar graag advies bij? Onze adviseurs komen bij u thuis en meten (eventueel) direct in.

Telefonisch advies en per WhatsApp

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor telefonisch advies. Maak gerust een afspraak en wij nemen contact met u op. Ook kunt u ons via WhatsApp bereiken op +31703551411

Offerte aanvragen

Uiteraard kunt u ook nog steeds een offerte aanvragen voor een product. Stuur ons een plattegrond in met je wensen en wij zorgen binnen enkele dagen voor een vrijblijvende offerte.

Note:

Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid, RIVM en InRetail.

WAAROM INTERIEUR DESIGN MAGDELIJNS?

  • Eigen parketteurs en stoffeerders
  • Familiebedrijf
  • De klant staat voorop
  • CBW Erkend

Vragen? Neem gerust contact op:
Interieur Design – Ton Magdelijns:
070 – 355 14 11